Proizvod PRORED3 – 3 učinka u 1 kapsuli

Švicarski proizvod nove generacije PRORED3® sadržava jedinstvenu kombinaciju klinički provjerenih ekstrakata afričke šljive i sjemenki lana za funkciju prostate, peruanske mace za potporu muške potencije i sibirskog ginsenga za potporu vitalnosti i kondicije općenito. Usto je obogaćen drugim biljnim ekstraktima (kineske kustovnice, soje, drveta Eucommia ulmoides) čija primjena za potporu muškosti ima tisućljetnu tradiciju, posebno u azijskim zemljama.

Afrička šljiva

(Pygeum africanum)
200 mg u jednoj kapsuli

Afrička šljiva drvo je koje dolazi s velikih nadmorskih visina srednje i južne Afrike.

Ekstrakt kore, pygeum africanum, spada među najpoznatije biljne ekstrakte koji se primjenjuju za potporu funkcije prostate i među najpopularnije biljne supstancije koje primjenjuju urolozi u Njemačkoj, Austriji i Francuskoj.

Ekstrakt kore afričke šljive još je učinkovitiji od ekstrakta ploda serenoje (Serenoa repens), koji se obično primjenjuje pri ublažavanju problema s mokraćnim putevima.

Pozitivan učinak ekstrakta afričke šljive na funkciju prostate dokazan je u kliničkim ispitivanjima.

Peruanska maca

(Lepidium meyenii)
25 mg u jednoj kapsuli

Ta je drevna biljka iz južnoameričkih Anda cijenjena zbog svojih učinaka afrodizijaka. Nadimak joj je „peruanska viagra“.

I njezini su učinci potvrđeni u kliničkom ispitivanju. Riječ je o dvostruko slijepoj, placebom kontroliranoj kliničkoj studiji na 50 dobrovoljaca. Klinička studija potvrdila je da uzimanje ekstrakta korijena mace dovodi do subjektivnog poboljšanja seksualnog života.

Kineska kustovnica (goji)

(Lycium chinense)
10 mg u jednoj kapsuli

Ljekovita biljka dragulj je kineske medicine. Konzumacija njezinih plodova u Kini seže najmanje od kraja dinastije Ming (1644.).

Plodovi te biljke nazivaju se goji. Te crvenonarančaste bobice označene su kao „voće radosti i dugovječnosti“. Ekstrakt ploda podupire vitalnost i seksualnu potenciju.

Sibirski ginseng

(Eleutherococcus senticosus)
10 mg u jednoj kapsuli

Sibirski ginseng poznat je kao važan adaptogen. Jedan je od ključnih mehanizama učinka adaptogena potpora imunosnom sustavu, zahvaljujući kojoj se organizam može bolje prilagoditi zahtjevnim i stresnim situacijama, otporniji je na razne nepovoljne čimbenike iz vanjskog okruženja, s čime je povezan i učinak povećane vitalnosti.

Eukomija

(Eucommia ulmoides)
10 mg u jednoj kapsuli

Azijsko drvo koje se uzgaja za branje kore zvane Du zhong. U Kini se ekstrakt te kore tradicionalno uzima za jačanje muške energije, janga. Jača funkciju bubrega, razvoj spermija i poboljšava potenciju.

Pravi lan

(Linum usitatissimum L.)
10 mg u jednoj kapsuli

Europska biljka. Sjemenke, koje sadržavaju esencijalne masne kiseline (posebno linolensku kiselinu), izvor su aktivnih tvari s potpornim učinkom na prostatu.

Soja

(Glycine max)
10 mg u jednoj kapsuli

Zahvaljujući sadržaju izoflavona dio je tradicionalnih recepata na području brige za muško i žensko zdravlje.

Ekstrakt sjemenki pridonosi normalnoj funkciji prostate i ženskoj hormonalnoj ravnoteži u menopauzi.

Ovoj

 
 

Kapsula je proizvedena od želatine i sadržava tvari za sprečavanje zgrudnjavanja (magnezijev stearat, silicijev dioksid) te bojila (titanijev dioksid, željezov (III) oksid).

Sadržaj jedne kapsule

Afrička šljiva (Pygeum africanum), ekstrakt kore 3 : 1 200 mg
Soja (Glycine max), ekstrakt sjemenki 5 : 1 10 mg
Sibirski ginseng (Eleutherococcus senticosus), ekstrakt korijena 10 : 1 10 mg
Eukomija Eucommia ulmoides), ekstrakt kore 3 : 1 10 mg
Kineska kustovnica (Lycium chinense), ekstrakt ploda 1 : 1 10 mg
Pravi lan (Linum usitatisimum), ekstrakt sjemenki 4 : 1 10 mg

Punila (maltodekstrin), ovoj kapsle (želatina), bojila (titanijev dioksid, crveni željezov (III) oksid)

Prehrambene vrijednosti na 100 g proizvoda: 2186 kcal, bjelančevine 19,7 g, ugljikohidrati 12,6 g, masti 54,1 g, vlakna 1,8 g, natrij 3,4 g.

Prehrambene vrijednosti 1 kapsule: 8 kcal, bjelančevine 72 mg, ugljikohidrati 46 mg, masti 198 mg, vlakna 6,5 mg, natrij 12,5 mg.

Proizvod PRORED3 kombinira tri učinka u jednoj kapsuli. Zahvaljujući svojem jedinstvenom sastavu podupire pravilnu funkciju prostate, seksualno zdravlje i opću vitalnost muškog organizma. Uvjerite se u to i sami.

Ova stranica upotrebljava kolačiće. Više informacija o obradi vaših osobnih podataka na temelju njih i o vašim pravima pronaći ćete u našoj Politiki zaštite privatnosti. Niže možete dati privolu s upotrebom kolačića u navedene svrhe.

Upotrebljavamo kolačiće za personalizaciju sadržaja, omogućavanje značajki društvenih medija i za analizu prometa na ovoj internetskoj stranici. Također dijelimo informacije o vašoj uporabi naše stranice, ali ne vaše osobne informacije, s našim društvenim medijima, marketinškim i analitičkim partnerima. Za više informacija pogledajte našu Politiku zaštite privatnosti.