Referencije

Pročitajte kakva iskustva s uzimanjem proizvoda PRORED3 imaju naši kupci i članovi programa vjernosti.

Iz odgovora je jasno da do optimalnih rezultata vodi redovito i dugotrajno uzimanje proizvoda.

Jedinstvena kombinacija klinički potvrđenih ekstrakata afričke šljive, peruanske mace, sibirskog ginsenga i ostalog bilja pozitivno utječe na funkciju prostate, potporu muške potencije, vitalnost i opću kondiciju. Uporaba proizvoda ne izaziva neugodne nuspojave.

Ova mišljenja nisu provjerena.

Iskustva korisnika

Ivan, 51 - Split

Prije dvije godine počeli su se moji problemi s mokrenjem ali sam bio siguran, da je to samo neka prehlada, da sam za probleme s prostatom još premlad. Sve češći odlazak na toaletu je primijetila i moja žena. Nakon 3 mjeseca mučenja i mog srama, žena me nagovorila, da sam počeo koristiti PRORED 3. Za taj proizvod je čula od najbolje prijateljice koja ga je kupila za svog muža. Jedna kapsula dnevno i moji problemi su se smanjili već nakon 2 tjedna upotrebe. Nisam više morao svakih pola sata odlaziti na toalet i društvu smišljati izgovore za svoje probleme, ni stajati više puta na autoputu do Zagreba svaki tjedan na službenom putu, kao što mi je već postala navika zadnje dvije godine.

Tomica, 55 - Slovanski Brod

Sve češće posjete wc-a počele su se pojavljivati, ne samo preko noći, nego i preko dana. Polako mi je postajalo neugodno odlaziti na toaletu svaki sat dok sam u uredu. Kolega s posla mi je jedan dan dobacio, da se to može riješiti. Prvo mi je bilo neugodno ali sam ga par dana kasnije ipak pozvao na stranu i pitao o čemu se radi. Rekao mi je za PRORED 3, biljni dodatak prehrani, i da nemam što izgubiti ako probam. Već nakon 3 tjedna sam primijetio, da ne odlazim više tako često od radnog stola i da nemam taj stalni osjećaj punog mjehura, a kolegu s posla sam počastio pićem na račun dobrog savjeta.

Stipe, 59 - Novi Vinodolski

Žena ima naviku, da kupuje sve biljne preparate za bolji život, koji se pojave u časopisu, trebali nam ili ne. Tako je i meni donijela neku crvenu kutiju kao probaj, pomoći će ti, odlična stvar iz Švicarske, sasvim prirodna. Dok nisam počeo koristiti PRORED 3 uopće nisam mislio, da mi treba neka pomoć. Nakon 3 mjeseca upotrijebe, morao sam priznati ženi, da je bila u pravu i da mi stvarno pomaže, vratila mi se snaga i osjećam se bolje, ne moram voditi posebnu brigu, jedna kapsula na dan je sasvim dovoljna i mogu ju uzeti bilo kad. Ne spavam bolje samo ja, nego i žena jer je više ne budim sa svojim noćnim posjetima wcu.

Domagoj, 50 - Zagreb

Na obiteljskom ručku kod mojih smo došli na temu problema s prostatom, stariji brat je komentirao koliki je postotak muškaraca s tim problemom, a ja nisam ni znao što zapravo to znači. Nakon surfanja po internetu došao sam do zaključka, da možda za moje probleme u krevetu nije kriv stres, ni pivo za čestu posjetu toalete, nego povećana prostata. Teško pazim na prehranu jer obožavam paprenu hranu, dnevno popijem 5 šalica kave i nakon posla često izađem na piće s društvom, pa sam odlučio probati barem s dodatkom prehrani. Htio sam pronaći dodatak prehrani na biljnoj bazi i kvalitetnog europskog podrijetla. Pronašao sam dodatak prehrani visoke kvalitete i povoljne cijene. Nakon početka upotrijebe PRORED 3 kapsula vratila mi se snaga, osjećam se bolje i opušteniji sam kad izađem s društvom, jer ne moram razmišljati koliko mogu još popiti bez posjete toaletu, ni da li je netko primijetio moj izostanak.

Josip, 66 - Karlovac

Već godinama odlazim kod doktora na preglede prostate i pored pažnje s prehranom, sam probao i više različitih biljnih preparata. Moji problemi s povećanom prostatom nisu ozbiljni koliko bi za moje godine već mogli biti ali svejedno se trudim smanjiti utjecaje uz upotrebu biljnih preparata. Moj zadnji pokušaj je PRORED 3. Švicarski proizvod, koji sadrži afričku šljivu, macu i ginseng stvarno pomaže. Provodim manje vremena na toaletu i nemam više taj osjećaj žarenja, koji me ponekad muči, pa sam PRORED 3 sad preporučio i mlađem bratu za preventivu. Brat kaže, da mu je olakšao život, da nije ni znao, koliki ima prostata utjecaj na njegov san i da vidi kako nije bio stres jedini razlog za njegov loš san i česta ustajanja usred noći.

Ivica, 61 - Virovitica

Dugo nisam htio priznati, da su i mene stigle godine i muški problemi. Problemi s potencijom i duže provođenje vremena na wc-u su postali za mene normalni i pravio sam se, da ne postoje. Na jednom pregledu kod doktora ipak sam mu priznao, da nije više sve, kao što je bilo i on mi je preporučio uzimanje kojeg od biljnih preparata za bolje djelovanje prostate. Dok sam birao preparat, koji bi počeo uzimati, uvjerio me je PRORED 3 sa svojim provjerenim sastojcima i jednostavno upotrebom. Uključuje sve što je u drugim preparatima pojedinačno i utječe na prostatu, potenciju i vitalnost. Već nakon prve kutije osjećam razliku i žao mi je da nisam već ranije počeo sa uzimanjem PRORED 3 kapsula.

Proizvod PRORED3 kombinira tri učinka u jednoj kapsuli. Zahvaljujući svojem jedinstvenom sastavu podupire pravilnu funkciju prostate, seksualno zdravlje i opću vitalnost muškog organizma. Uvjerite se u to i sami.

Ova stranica upotrebljava kolačiće. Više informacija o obradi vaših osobnih podataka na temelju njih i o vašim pravima pronaći ćete u našoj Politiki zaštite privatnosti. Niže možete dati privolu s upotrebom kolačića u navedene svrhe.

Upotrebljavamo kolačiće za personalizaciju sadržaja, omogućavanje značajki društvenih medija i za analizu prometa na ovoj internetskoj stranici. Također dijelimo informacije o vašoj uporabi naše stranice, ali ne vaše osobne informacije, s našim društvenim medijima, marketinškim i analitičkim partnerima. Za više informacija pogledajte našu Politiku zaštite privatnosti.