Program vjernosti PRORED3

Kupnjom jednog od paketa PRORED3 automatski postajete član programa vjernosti. Osigurat ćemo vam redovitu i diskretnu dostavu proizvoda za povlaštenu cijenu.

Zašto nudimo pretplate, a ne prodaju pojedinačnih paketa? Za optimalne rezultate, potporu pravilne funkcije prostate, potencije i ukupne vitalnosti ključno je redovito uzimanje proizvoda. Ako se rezultati ne pokažu uskoro, preporučujemo nastaviti s uzimanjem. Pojava učinaka u nekih muškaraca može biti postupna.

Besplatna poštarina

Naručite program ponavljajućih isporuka ili veliki godišnji paket i dobit ćete kapsule diskretno u vaš poštanski sandučić bez troškova poštarine i pakiranja.

Popust od 25 do 40 %

Odaberite jedan od povoljnih programa i dobit ćete popust od čak 40 %. Poštarina je besplatna. Redovitim uzimanjem ojačat ćete svoje zdravlje i usto uštedjeti.

Ništa ne plaćate unaprijed

Daljnje pakete slat ćemo vam automatski na temelju odabranog programa. Plaćate ih tek pri preuzimanju. Poštarinu i pakiranje ne plaćate ništa.

Paket ćemo vam dostaviti na kućnu adresu

Pakete s proizvodom slat ćemo prema vašem izboru na vašu kućnu adresu. Ne morate ići u ljekarnu i možete bez brige nastaviti s redovitim uzimanjem proizvoda PRORED3.

Proizvodnja i distribucija

Razvio: Cemio Switzerland AG, Bellerivestrasse 17, CH-8008 Zürich, Switzerland. Proizvedeno u Švicarskoj. Zemlja podrijetla primarnih sastojaka razlikuje se od zemlje podrijetla pripravka.

Bez obveza

Iz programa se možete odjaviti 14 dana od primitka paketa koji ste preuzeli posljednji. Pišite na info@PRORED3.hr. Odjava je besplatna.

Imate li pitanja?

Pišite nam na e-mail: info@prored3.hr. Rado ćemo vam pomoći!

Proizvod PRORED3 kombinira tri učinka u jednoj kapsuli. Zahvaljujući svojem jedinstvenom sastavu podupire pravilnu funkciju prostate, seksualno zdravlje i opću vitalnost muškog organizma. Uvjerite se u to i sami.

Ova stranica upotrebljava kolačiće. Više informacija o obradi vaših osobnih podataka na temelju njih i o vašim pravima pronaći ćete u našoj Politiki zaštite privatnosti. Niže možete dati privolu s upotrebom kolačića u navedene svrhe.

Upotrebljavamo kolačiće za personalizaciju sadržaja, omogućavanje značajki društvenih medija i za analizu prometa na ovoj internetskoj stranici. Također dijelimo informacije o vašoj uporabi naše stranice, ali ne vaše osobne informacije, s našim društvenim medijima, marketinškim i analitičkim partnerima. Za više informacija pogledajte našu Politiku zaštite privatnosti.