O nama

Jedinstveni proizvod PRORED3 razvila je moderna švicarska farmaceutska kompanija Cemio Switzerland AG na temelju najnovijih znanstvenih studija. Biljni sastojci obrađeni su pomoću najsuvremenijih tehnologija tako da zadrže svoju maksimalnu snagu i učinkovitost. Proizvodnja teče u skladu s najstrožim švicarskim standardima. Redovito testiramo upotrebljavane komponente i primjenjivane postupke i metode proizvodnje.

U medijima

Što su o nama napisali u medijima

PRORED3 vam diskretno dostavljamo na kućnu adresu

Po proizvod ne morate ići u ljekarnu, a pretplatu možete bilo kad prekinuti.

Imate li pitanja?

Pišite nam na e-mail: info@prored3.hr. Rado ćemo vam pomoći!

Distribucija

Proizvedeno u Švicarskoj. Zemlja podrijetla primarnih sastojaka razlikuje se od zemlje podrijetla pripravka. Distribucija i služba za korisnike u EU: Cemio Switzerland, s.r.o., Tomíčkova 2144/1, 148 00 Praha 4, Češka Republika

Proizvod PRORED3 kombinira tri učinka u jednoj kapsuli. Zahvaljujući svojem jedinstvenom sastavu podupire pravilnu funkciju prostate, seksualno zdravlje i opću vitalnost muškog organizma. Uvjerite se u to i sami.

Ova stranica upotrebljava kolačiće. Više informacija o obradi vaših osobnih podataka na temelju njih i o vašim pravima pronaći ćete u našoj Politiki zaštite privatnosti. Niže možete dati privolu s upotrebom kolačića u navedene svrhe.

Upotrebljavamo kolačiće za personalizaciju sadržaja, omogućavanje značajki društvenih medija i za analizu prometa na ovoj internetskoj stranici. Također dijelimo informacije o vašoj uporabi naše stranice, ali ne vaše osobne informacije, s našim društvenim medijima, marketinškim i analitičkim partnerima. Za više informacija pogledajte našu Politiku zaštite privatnosti.