Pitate se je li naš proizvod PRORED3 prikladan za vas? Niste sigurni kolike su vaše teškoće? Prije nego što posjetite svog liječnika, ovdje možete napraviti dva kratka testa zdravlja prostate i potencije.

Upitnik prostata

Za određeni stupanj vaših poteškoća i iz toga proizlazećih rješenja sastavili smo kratak upitnik koji vam na osnovi konačnog rezultata nudi preporuku kako možete prikladno riješiti svoje trenutačne probleme.

Riječ je o međunarodno korištenom upitniku I-PSS – international prostate symptom score, koji služi za određivanje važnosti simptoma povezanih s donjim mokraćnim putovima i prostatom. Rezultat je upitnika brojčana vrijednost izračunata prema stupnju vaših poteškoća na čijoj će vam osnovi biti dana preporuka.

Upitnik popunite sami. Potrebno je samo 1 do 2 minute.

Napomena: Ovaj test u potpunosti je anoniman i informacije o vašim odgovorima te vaše rezultate vidjet ćete samo vi. Te informacije nisu dostupne administratoru internetskih stranica www.prored3.hr niti njihovim vlasnicima.
Informacije nisu dostupne javnosti.

Uopće ne U oko 1/5 slučajeva U manje od ½ slučajeva U oko ½ slučajeva U više od ½ slučajeva Gotovo uvijek
NEPOTPUNO PRAŽNJENJE:
Koliko ste često tijekom posljednjeg mjeseca nakon mokrenja imali osjećaj neispražnjenog mjehura?
FREKVENCIJA:
Koliko ste često tijekom posljednjeg mjeseca morali ponovno mokriti prije nego što su prošla dva sata od zadnjeg mokrenja?
PREKINUTO MOKRENJE:
Koliko ste često tijekom posljednjeg mjeseca primijetili da se mokrenje nekoliko puta prekinulo i ponovno počelo?
NUŽDA:
Koliko ste često tijekom posljednjeg mjeseca odgodili mokrenje samo zbog poteškoća?
OSLABLJENI MLAZ MOKRAĆE:
Koliko ste često tijekom posljednjeg mjeseca imali slab mlaz mokraće?
PRITISAK PRI MOKRENJU:
Koliko ste se često tijekom posljednjeg mjeseca morali siliti da biste započeli mokriti?
NOĆNO MOKRENJE:
Koliko ste često tijekom posljednjeg mjeseca morali noću ustajati radi mokrenja?
(Prosječno za noć)

Preporuka:

Konačni rezultat: <= 10 (manji ili 10)

Vaše poteškoće umjerenog su stupnja. Za poboljšanje poteškoća dobro je dugotrajno upotrebljavati, na primjer, pripravak PRORED3. Njegova je pogodnost kombinacija biljaka s dokazanom djelotvornošću na prostatu. Pripravak PRORED3 prikladno je upotrebljavati kod problema s povećanom prostatom u dozi od jedne kapsule na dan. Njegove su prednosti da ne pokazuje nikakve neželjene učinke i moguće ga je kombinirati s lijekovima. Za trajno poboljšanje poteškoća pripravak je prikladno upotrebljavati dugotrajno, barem 3 – 6 mjeseci. Ako bi došlo do pogoršanja vaših poteškoća, preporučuje se posjet liječniku.

Konačni rezultat: 11 – 19

Vaše su poteškoće srednje teškog stupnja. Za znatnije poboljšanje poteškoća trebat ćete posjetiti liječnika opće prakse ili liječnika specijalista koji vam može pripisati lijek za povećanu prostatu. Pripravak PRORED3 pridonosi bržem, lakšem i dugotrajnijem povlačenju vaših poteškoća. Njegove su prednosti da ne uzrokuje nikakve neželjene učinke i moguće ga je kombinirati s lijekovima. Za trajno poboljšanje poteškoća pripravak je prikladno upotrebljavati dugotrajno, barem 3 – 6 mjeseci.

Konačni rezultat: 20 – 35

Vaše su poteškoće teškog stupnja. Sama uporaba pripravka PRORED3 vjerojatno neće imati nikakav utjecaj na vaše poteškoće. Ako niste pod skrbi liječnika specijalista – urologa i ne uzimate lijekove, pravo je vrijeme da ga posjetite i započnete liječenje.

ISPROBAJTE MJESEC DANA BESPLATNO