Pitate se je li naš proizvod PRORED3 prikladan za vas? Niste sigurni kolike su vaše teškoće? Prije nego što posjetite svog liječnika, ovdje možete napraviti dva kratka testa zdravlja prostate i potencije.

Upitnik potencija

Za određeni stupanj vaših poteškoća i iz toga proizlazećih rješenja sastavili smo kratak upitnik koji vam na osnovi konačnog rezultata nudi preporuku kako možete prikladno riješiti svoje trenutačne probleme. Riječ je o međunarodno korištenom upitniku IIEF-5 – international index of erectile dysfunction 5, koji služi za određivanje važnosti simptoma povezanih s donjim mokraćnim putovima i prostatom. Rezultat je upitnika brojčana vrijednost izračunata prema stupnju vaših poteškoća na čijoj će vam osnovi biti dana preporuka.

Upitnik popunite sami. Potrebno je samo 1 do 2 minute.

Napomena: Ovaj test u potpunosti je anoniman i informacije o vašim odgovorima te vaše rezultate vidjet ćete samo vi. Te informacije nisu dostupne administratoru internetskih stranica www.prored3.hr niti njihovim vlasnicima. Informacije nisu dostupne javnosti.

Nikakvo Vrlo nisko Nisko Srednje Visoko Potpuno
Kakvo je vaše samopouzdanje u vezi s postizanjem i održavanjem erekcije?
Nisam imao nikakav spolni odnos Gotovo nikada Samo pojedinačno (u manje od pola slučajeva) Povremeno (uglavnom u pola slučajeva) Većinom (više nego u pola slučajeva) Gotovo uvijek
Ako ste imali erekciju, koliko je često bila dovoljna za spolni odnos?
Ako je došlo do spolnog odnosa, koliko ste često bili sposobni održati erekciju nakon penetriranja penisa u rodnicu?
Ako je došlo do spolnog odnosa, koliko je teško bilo održati erekciju sve do vašeg vrhunca – ejakulacije?
Ako je došlo do spolnog odnosa, koliko je često za vas bio zadovoljavajući?

Preporuka:

Konačni rezultat: <= 20

Pokazujete znakove erektivne disfunkcije. Stoga se posavjetujte s liječnikom. PRORED3 pravodobno može riješiti vaše probleme brže, jednostavnije i dugotrajnije. Prednost je da ne uzrokuje nikakve neželjene učinke i da ga je moguće kombinirati s lijekovima.

Konačni rezultat: 21 - 35

Vaše su poteškoće umjerene. Za rješavanje svojih poteškoća upotrebljavajte pripravak PRORED3. Za dugotrajnije rješenje svojih poteškoća ovaj pripravak trebali biste upotrebljavati dovoljno dugo. Upotrebljavajte pripravak najmanje 3 – 6 mjeseci.

ISPROBAJTE MJESEC DANA BESPLATNO