Prednosti PRORED3 Kluba

UDOBNO I BEZ BRIGE

Naručujete samo jednom, dalje se više ni za što ne morate brinuti. Redovna dostava svaka 2 mjeseca. Udobna i diskretna dostava u Vaš dom. Nema odlaska u ljekarnu.

NEMA UGOVORA

Nema nikakvih dugoročnih obveza. Ništa ne plaćate unaprijed. Jamstvo zadovoljstva. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.

BRINEMO O VAMA

Jamstvo zadovoljstva. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.

ČESTITAMO!

Kupnjom pripravka PRORED3 automatski postajete član kluba. Redovna konzumacija PRORED3 donosi optimalne rezultate za Vašu prostatu, potenciju i vitalnost. S nama ni o čemu ne morate brinuti - jednom naručite, a mi ćemo Vam osigurati dostavu Vašeg PRORED3 redovito, udobno i diskretno u Vaš dom uz besplatnu dostavu. Ništa ne plaćate unaprijed. Jamstvo zadovoljstva. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.

Prednosti programa:

  • Prvi mjesec (30 kapsula) dobivate na probu besplatno, plaćate samo poštarinu u iznosu od 14,97 kn. Udobna i diskretna dostava u Vaš dom u roku od 10 dana od kupnje.
  • Ako budete zadovoljni, primit ćete za mjesec dana u skladu s programom kojeg ste odabrali 2 -mjesečno pakiranje PRORED3 (60 kapsula) s 25 % popusta po povoljnijoj cijeni od 297,97 kn (148,99 kn /mjesec dana) ili PRORED3 u pakiranju za godinu dana (360 kapsula) s 40 % popusta po povoljnijoj cijeni od 1 432, 97 kn (119,41 kn/mjesec, poštarina i pakiranje posve su besplatni. Ostale ćete pošiljke u slučaju 2 -mjesečnog slanja primati svaka dva mjeseca. Ništa ne plaćate unaprijed. Paketić ćete platiti tek 14 dana nakon njegova primitka.
  • Jamstvo zadovoljstva. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.
  • Nema ugovora. Program možete otkazati bez troškova. Sljedeći paket možete otkazati u roku od 14 dana.
  • Kupnjom pripravka PRORED3 automatski postajete član Kluba.
  • Možete se radovati velikom broju prednosti.
  • Imate li kakvih pitanja? Naši savjetnici na raspolaganju su Vam svakoga radnog dana od 8 do 19 sati na telefonskom broju 01 222 7020.

Više informacija u općim uvjetima ovdje.

Ispunite obrazac za narudžbu

Izbor oslovljavanja
Kako ste saznali za PRORED3?
Imam kod za popust od prijatelja i želim ga koristiti
Imam kod za popust od prijatelja i želim ga koristiti

Imate li pitanja?

TELEFONSKI BROJ
01 222 7020

Naši savjetnici na raspolaganju su vam svaki radni dan od 8.00 do 19.00 na telefonskom broju 01 222 7020*. Rado ćemo vam pomoći!

* Vaš se poziv naplaćuje prema važećem cjeniku vašeg operatera.

Često postavljena pitanja

Imate li promotivni kod?

Unesite kod u polje:

Možete iskoristiti samo jednu ponudu istovremeno

Ova stranica upotrebljava kolačiće. Više informacija o obradi vaših osobnih podataka na temelju njih i o vašim pravima pronaći ćete u našoj Politiki zaštite privatnosti. Niže možete dati privolu s upotrebom kolačića u navedene svrhe.

Upotrebljavamo kolačiće za personalizaciju sadržaja, omogućavanje značajki društvenih medija i za analizu prometa na ovoj internetskoj stranici. Također dijelimo informacije o vašoj uporabi naše stranice, ali ne vaše osobne informacije, s našim društvenim medijima, marketinškim i analitičkim partnerima. Za više informacija pogledajte našu Politiku zaštite privatnosti.