Prednosti PRORED3 Kluba

UDOBNO I BEZ BRIGE

Naručujete samo jednom, dalje se više ni za što ne morate brinuti. Redovna dostava svaka 2 mjeseca. Udobna i diskretna dostava u Vaš dom. Nema odlaska u ljekarnu.

NEMA UGOVORA

Nema nikakvih dugoročnih obveza. Ništa ne plaćate unaprijed. Jamstvo zadovoljstva. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.

BRINEMO O VAMA

Jamstvo zadovoljstva. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.

ČESTITAMO!

Kupnjom pripravka PRORED3 automatski postajete član kluba. Redovna konzumacija PRORED3 donosi optimalne rezultate za Vašu prostatu, potenciju i vitalnost. S nama ni o čemu ne morate brinuti - jednom naručite, a mi ćemo Vam osigurati dostavu Vašeg PRORED3 redovito, udobno i diskretno u Vaš dom uz besplatnu dostavu. Ništa ne plaćate unaprijed. Jamstvo zadovoljstva. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.

Prednosti programa:

  • Prvi mjesec (30 kapsula) dobivate na probu besplatno, plaćate samo poštarinu u iznosu od 14,97 kn. Udobna i diskretna dostava u Vaš dom u roku od 10 dana od kupnje.
  • Ako budete zadovoljni, primit ćete za mjesec dana u skladu s programom kojeg ste odabrali 2 -mjesečno pakiranje PRORED3 (60 kapsula) s 25 % popusta po povoljnijoj cijeni od 297,97 kn (148,99 kn /mjesec dana) ili PRORED3 u pakiranju za godinu dana (360 kapsula) s 40 % popusta po povoljnijoj cijeni od 1 432, 97 kn (119,41 kn/mjesec, poštarina i pakiranje posve su besplatni. Ostale ćete pošiljke u slučaju 2 -mjesečnog slanja primati svaka dva mjeseca. Ništa ne plaćate unaprijed. Paketić ćete platiti tek 14 dana nakon njegova primitka.
  • Jamstvo zadovoljstva. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.
  • Nema ugovora. Program možete otkazati bez troškova. Sljedeći paket možete otkazati u roku od 14 dana.
  • Kupnjom pripravka PRORED3 automatski postajete član Kluba.
  • Možete se radovati velikom broju prednosti.
  • Imate li kakvih pitanja? Naši savjetnici na raspolaganju su Vam svakoga radnog dana od 8 do 19 sati na besplatnom telefonskom broju 0800 6636.

Više informacija u općim uvjetima ovdje.

Ispunite obrazac za narudžbu

Izbor oslovljavanja
Kako ste saznali za PRORED3?
Imam kod za popust od prijatelja i želim ga koristiti
Imam kod za popust od prijatelja i želim ga koristiti

Imate li pitanja?

BESPLATNI TELEFON:
0800 66 33

Nazovite nas na besplatni broj 0800 6633 svakim radnim danom od 9 do 19 h.
Pišite nam na e-mail: info@prored3.hr

FAQ

Imate li promotivni kod?

Unesite kod u polje:

Možete iskoristiti samo jednu ponudu istovremeno