Švicarsko farmaceutsko društvo SwissBlanc

Naša misija

Zdravlje nam je iznad svega. Naša vizija je da ljudi žive dulje, zadovoljnije i zdravije. Želimo biti prvi izbor za Vaše zdravlje.Stoga pomno odabiremo dodatke prehrani. Recepture pripravaka razvijamo surađujući s istaknutim švicarskim stručnjacima na temelju najnovijih znanstvenih studija i tradicijskog prirodnog alternativnog liječenja.
  • Naše pripravke redovito dostavljamo kupcima izravno na kućnu adresu. Zahvaljujući tome u kontaktu smo s njima i u mogućnosti smo osigurati im najbolju uslugu.
  • Naši stručnjaci i pozivni centar našim su kupcima uvijek na raspolaganju.
  • Svojim kupcima jamčimo kvalitetu. Toliko se pouzdamo u svoje proizvode da im nudimo besplatan uzorak.

Istraživanje i proizvodnja

Polazimo od tradicijskih prirodnih receptura koje kombiniramo s najnovijim znanstvenim spoznajama, ujedno neprekidno provjeravajući zadovoljstvo naših potrošača kako bismo donosili tražene proizvode.
Proizvodnja naših proizvoda odvija se u skladu s najstrožim švicarskim normama, redovito ispitujemo korištene sastojke, procedure i proizvodne postupke. Samo na taj način možemo jamčiti visoku kvalitetu i obazrive tehnološke postupke, što će iz prirode prenijeti sve ono najbolje u dodatke prehrani.

Prvu pošiljku dobit ćete na probu besplatno, plaćate samo poštarinu u iznosu od 14,97 kn. Ako budete zadovoljni, za mjesec dana ćete primiti još jedno pakiranje u skladu s odabranim programom, a poštarina je besplatna. Udobno i diskretno u Vaš dom. Ništa ne plaćate unaprijed. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.

Imate li pitanja?

BESPLATNI TELEFON:
0800 66 33

Nazovite nas na besplatni broj 0800 6633 svakim radnim danom od 9 do 19 h.
Pišite nam na e-mail: info@prored3.hr

FAQ