Švicarsko farmaceutsko društvo SwissBlanc

Naša misija

Zdravlje nam je iznad svega. Naša vizija je da ljudi žive dulje, zadovoljnije i zdravije. Želimo biti prvi izbor za Vaše zdravlje.Stoga pomno odabiremo dodatke prehrani. Recepture pripravaka razvijamo surađujući s istaknutim švicarskim stručnjacima na temelju najnovijih znanstvenih studija i tradicijskog prirodnog alternativnog liječenja.
  • Naše pripravke redovito dostavljamo kupcima izravno na kućnu adresu. Zahvaljujući tome u kontaktu smo s njima i u mogućnosti smo osigurati im najbolju uslugu.
  • Naši stručnjaci i pozivni centar našim su kupcima uvijek na raspolaganju.
  • Svojim kupcima jamčimo kvalitetu. Toliko se pouzdamo u svoje proizvode da im nudimo besplatan uzorak.

Istraživanje i proizvodnja

Polazimo od tradicijskih prirodnih receptura koje kombiniramo s najnovijim znanstvenim spoznajama, ujedno neprekidno provjeravajući zadovoljstvo naših potrošača kako bismo donosili tražene proizvode.
Proizvodnja naših proizvoda odvija se u skladu s najstrožim švicarskim normama, redovito ispitujemo korištene sastojke, procedure i proizvodne postupke. Samo na taj način možemo jamčiti visoku kvalitetu i obazrive tehnološke postupke, što će iz prirode prenijeti sve ono najbolje u dodatke prehrani.

Prvu pošiljku dobit ćete na probu besplatno, plaćate samo poštarinu u iznosu od 14,97 kn. Ako budete zadovoljni, za mjesec dana ćete primiti još jedno pakiranje u skladu s odabranim programom, a poštarina je besplatna. Udobno i diskretno u Vaš dom. Ništa ne plaćate unaprijed. Program možete prekinuti bilo kad u roku od 14 dana od datuma primitka paketa.

Imate li pitanja?

TELEFONSKI BROJ
01 222 7020

Naši savjetnici na raspolaganju su vam svaki radni dan od 8.00 do 19.00 na telefonskom broju 01 222 7020*.
Rado ćemo vam pomoći!
Pišite nam na e-mail: info@prored3.hr

* Vaš se poziv naplaćuje prema važećem cjeniku vašeg operatera.

Često postavljena pitanja

Ova stranica upotrebljava kolačiće. Više informacija o obradi vaših osobnih podataka na temelju njih i o vašim pravima pronaći ćete u našoj Politiki zaštite privatnosti. Niže možete dati privolu s upotrebom kolačića u navedene svrhe.

Upotrebljavamo kolačiće za personalizaciju sadržaja, omogućavanje značajki društvenih medija i za analizu prometa na ovoj internetskoj stranici. Također dijelimo informacije o vašoj uporabi naše stranice, ali ne vaše osobne informacije, s našim društvenim medijima, marketinškim i analitičkim partnerima. Za više informacija pogledajte našu Politiku zaštite privatnosti.